Icon

Партньор на техническата търговия


tt

Техническа търговия

tesa, един от водещите световни производители на самозалепващи ленти и пазарен лидер в много продуктови категории, се представя от много тясно свързана мрежа от дистрибуторски партньори, обслужващи техническата търговия.

tesa подкрепя тези специализирани търговци, обслужващи индустрията, бояджии, магазини за автоаксесоари, опаковачната индустрия, с широк асортимент от качествени продукти за почти всякакъв вид приложени, надеждна доставка и безброй добре обмислени средства за осигуряване на подходяща подкрепа за пазара.
Presentation System

Presentation System

За търговията tesa не само предлага изключителна презентация на продуктите, но също така предлага съвети при селектиране на асортимента чрез програмата за управление на категорията.

Материали, привличащи вниманието и високият брой продуктови иновации на tesa предлагат допълнителен стимул на нашите търговски партньори.

Един от най-големите успехи на tesa е нашият дългогодишен опит в развиването на иновативни адхезивни технологии, както и познанията ни относно различните възможности за използване на самозалепващи ленти и съответните индивидуални изисквания. Ние споделяме знанията и успеха си с нашите партньори в сферата на продажбите и дистрибуцията.

Предлагаме специално обучение за нашите партньори за опознаване и използване на различните адхезивни технологии и материали. Това им позволява по-късно да могат да отговарят по-добре на специфичните потребителски изисквания.