Icon

Партньор в търговията с офис консумативи


Техническа търговия

От телевизионни реклами и различни промоци, надеждна доставка до брандиране на пътно шоу, tesa подкрепя търговията на офис консумативи с пълен асортимент от качествени продукти във всички категории и предлага безброй допълнителни услуги за стимулиране на продажбите. За нашите продажби и дистрибуторски партньори, това означава надеждност, ефикасно управление на стоките и успех.
Нашите услуги също така включват комуникационни средства като телевизионни и печатни реклами, директен маркетинг, прессъобщения, каталози и брошури. В допълнение, tesa снабдява своите партньори с имидж и информация така че, те могат да подготвят свои собствени публикации или онлайн магазини.

Услугите на tesa се разпростират дори и до самият магазин, където tesa не само предлага мърчандайзинг, но също така и съветва при избора на асортимент чрез програма за управление на категориите. Допълнителните продажбени материали и високият брой продуктови иновации също спомагат за привличане на вниманието на клиентите. Философията на tesa се основава на личния контакт и ефикасни модели на общуване. Можете да се свържете с нас по всяко време.
Също така tesa е член на PBSeasy , електронното място за търговци и доставчици на офис консумативи.

Като съучредител на Office Gold Club <, tesa е една от движещите сили за брандирано пътно шоу в Германия. При спиране в 6 големи градове, 18 производители на офис консумативи представят техните услуги и продукти.