Icon

Защита от фалшификации, ефективно, ясно


Product protection and identification

Защита на продукта и идентификация

Индивидуалните системи за етикетиране играят все по-голяма роля в борбата срещу пиратството и фалшификацията на продукти. Те също допринасят съществено и в ефективността на производствения и логистичния процес.
tesa scribos

tesa scribos

tesa scribos GmbH:
защита от фалшификации
Независимо дали става на въпрос за резервни части за автомобил, черна техника, лекарства или козметика – продуктовото пиратство и „сивият пазар” са сериозен икономически проблем в почти всеки пазар, въпреки че става все по-опасно, например, за здравето или дори да застрашава живота.

Със системата tesa Holospot®, tesa scribos предлага ефективно решение. Тази иновативна технология комбинира максимална защита от фалшификации и ефективно проследяване на продукта – само на няколко квадратни милиметра място.

На продукта могат да се сложат видими и прикрити характеристики за сигурност и информация срещу фалшификации, на до 4 информационни нива, независими едно от друго. По този начин, всеки индивидуален продукт има свой индивидуален „паспорт”. Системата tesa Holospot® се ползва успешно от производители на известни продукти, като Beiersdorf (Nivea), Siemens VDO и Montblanc.

За повече информация, моля посетете www.tesa-scribos.com
acos Advanced Converting Solutions

acos Advanced Converting Solutions

acos GmbH:
иновативна система за етикетиране и оптимизиран процес
Решенията, които предлага филиала на tesa – acos, осигуряват по-голяма ефективност в производствения процес, заедно с най-високо ниво на защита от фалшификации.

Технологията на tesa® Лазерен етикет е изключителна, здрава система за етикетиране за индустрията, която може да се използва по-специално за съдържание на гъвкава информация като поредни серийни номера или различни езици, дори и върху различни размери на етикетите.

Тази високо приспособима, бърза система за етикетиране е ефективна промяна на много индивидуални етикети, а качественият процес прави възможен прилагането директно на производствените линии. Това е и една от причините технологията на tesa® лазерен етикет да се използва за идентификация на превозни средства в автомобилната индустрия.

ЛазеренТрансференФилм (LTF) е специална система за постоянно лазерно етикетиране срещу фалшификация на стъкло и керамика. Тази технология е била разработена за етикетиране на стъкло и за да предложи надписи на керамика, които са устойчиви на висока температура, без да се нарушава основата. LTF се ползва успешно от водещи производители на автомобили като VW (Phaeton) и Skoda.

За повече информация, моля посетете www.acos-online.com