Icon

Иновативни продукти за нуждите на пазара


Innovative adhesive tapes for consumer electronics

Продукти и решения

tesa предлага голям избор от самозалепващи решения за електронната индустрия. Приспособената структура на нашия продуктов асортимент позволява на нашите клиенти да комбинират различни характеристики в зависимост от техните нужди. Работейки в тясно сътрудничество с производителите на електронни механизми и с водещите производители на готови продукти, tesa непрекъснато подобрява продуктовия си асортимент, за да отговори на нуждите на пазара.
PET
Производителите непрекъснато търсят гъвкави, специални и индувидуални адхезивни решения. Продуктите на tesa от полиестер са разработени за тези нужди. Нашият асортимент от PET продукти включва супер тънки адхезивни ленти около 30 μm дебелина, които могат да бъдат използвани за апликации на възможно най-малките места между компонентите. По-дебелите ленти предлагат надеждна защита, дори и ако механизмът е подложен на директна слънчева светлина. Супер силните ленти, с дебелина до 205 μm, залепват дори и на груби повърхности и правят възможно свързването на различни материали.
Diecuts for component mounting in a digital camera

Diecuts for component mounting in a digital camera

HAF
От значение са и продуктите на tesa® от топлинно активиращ се филм (HAF), който залепва само след като бъде затоплен. Тези филми са създадени за интересни употреби, които изискват нестандартни адхезивни връзки, като например тези между метал и пластмаса.
Светлина
Днешните мобилни телефони, цифрови камери и навигационни системи щяха да бъдат немислими без съществуването на светли, плоски екрани с висока резолюция. Адхезивните ленти за управление на светлината са важна част от тези дисплеи. Те не само придържат дисплеите, но също увеличават яркостта, осигуряват светлина и абсорбират изключителен блясък.


Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на телефон +359-899-920-394