Icon

Максимална защита от фалшификации, ефективно проследяване на продукта


Tamper evident adhesive tapes

Продуктова защита

Като част от почти всеки пазар, продуктовото пиратство и „сивият пазар” са сериозен икономичен проблем в електронната и електротехническата индустрия. tesa scribos предлага ефективни решения за безопасност и подпомага производителите за запазване на права в съответните пазари. Решенията включват защита от фалшификации, ефективно проследяване на продукта и ясно, постоянно етикетиране.
As individual and secure as a fingerprint

As individual and secure as a fingerprint

tesa Holospot® – индивидуалният „паспорт” на продукта
Технологията tesa Holospot® снабдява всеки продукт със специален етикет, който съхранява информация и позволява за ефективно проследяване и търсене на продуктите. Той е толкова индивидуален и сигурен като пръстов отпечатък и толкова детайлен като паспорт. Това означава сигурност, върху самия продукт, което позволява бърза идентификация и проследяване на продукта.
tesa IdentSeal® – постоянно доказателство за оригинални стоки
tesa IdentSeal® е сигурен етикет за всеки предмет, независимо дали е за постоянно доказателство, че продуктът е оригинален или като защита срещу фалшификации. Благодарение на индивидуалното прецизно лазерно отрязване, tesa IdentSeal® е много ефективен и подходящ за размерите на всеки продукт.


Повече информация за системите tesa Holospot® и tesa IdentSeal® може да откриете на www.tesa-scribos.com