Icon

Отлично приложение при всякакви климатични условия


outdoor masking tape

Външно приложение

Променливи температури, слънчева светлина, вятър и влага: работата, свързана с боядисване отвън, лакиране и емайлиране има строги изискване към покривните и защитни решения, които се използват. Благодарение на специалните решения от tesa вече няма да има нацапани боядисани ръбове при отлепване на хартиената лента и остатъци от лепило след отсраняване.

По време на ремонтна дейност по фасади, повърхности, като рамки на прозорци и външни покрития от дърво и метал, са изключително рискови. Хартиените ленти на tesa са специално създадени за такива цели и предлагат надеждна защита за проблемни участъци по време на външна работа по сградите.
tesa® 4437 UV Paper Mask

tesa® 4437 UV Paper Mask

Основен асортимент:
tesa® 4437 UV Хартиена лента е особено подходяща за надеждно, дълготрайно покритие и защита по време на боядисване отвън. Тази самозалепваща лента, която е устойчива на UV и влага до 6 седмици, залепва надеждно върху почти всички материали като PVC, алуминий, дърво, камък и стъкло.

tesa® 4172 Plastering Tape е правилният избор за специфична защита на гладки повърхности, като рамки, по време на боядисване и измазване и по време на реставриране на фасади. Тази силна лента е UV-устойчива до 4 седмици.