tesa® Roller

Свържете и коригирайте - лесно, бързо, и чисто
tesa® Ролери

С трите ролера на tesa залепването и корекцията са детска игра. tesa предлага необходимия ролер за всички цели - независимо дали искате да залепите нещо за дълъг период и след това да го отстраните (например за да прикрепите визитка към документи) или за корекция с добро покритие и здраво прикрепяне – tesa Ви предлага ролери за всяка една от тези задачи.

Всички ролери на tesa са без разтворители и в две разновидности: ръчен ролер за еднократна употреба и ролер за многократна употреба с удобна система с 2 натискания за бърза смяна на ролките. Всяка от трите сменяеми ролки помага за лесната смяна по всяко време.
tesa® Roller Glue

tesa® Roller Glue

Ролерите на tesa за залепване и за корекция са с ергономична форма и удобни за хващане, дори и за левичари. Различните цветове означават различни приложения.

Формата на ролерите на tesa е не само удобна при приложение, но и печели много дизайнерски награди. През август 2005, ролерите на tesa печелят Hamburg Design Award и са номинирани за наградата на дизайн на Германия.
tesa® Roller lateral application

tesa® Roller lateral application

Нов продукт в асортимента е tesa® Sideways Ролер за корекция. Този ролер позволява странично коригиране. Със своята симетрична ергономична форма, ролерът е удобен за хващане едновременно и с дясната, и с лявата ръка. Може да се държи по същия начин, по който се държи химикал и позволява прецизно, бързо и равномерно използване. Бялата коректорна лента покрива необходимото място и веднага след това върху нея може да се пише.