По-добро организиране на задачите в дома и офиса
tesa® Бележки

Благодарение на бележките на tesa®, няма опасност да забравите за важна среща или задача. Предлагат се в свежи, модерни цветове, в различни размери. Тези бележки са идеални за употреба в дома и в офиса. Практичните бележки на tesa® са винаги на разположение, когато става на въпрос за маркиране, отбелязване, залепване или подсещане. Те залепват сигурно и се открояват, но също така могат лесно да се отстранят без остатък.
tesa® Notes Assortment: 14 different solvent-free varieties, divided into four easy-to-use categories

tesa® Notes Assortment: 14 different solvent-free varieties, divided into four easy-to-use categories

Този асортимент включва 14 различни вида бележки, без разтворители, разделени в 4 подкатегории: класически жълти tesa® Офисни бележки, tesa® Неонови бележки за цветност, tesa® Брилянтни бележки и tesa® Маркер бележки за привличане на вниманието.

tesa® Брилянтни бележки се предлагат в светли, модерни цветове: син, розов, лилав и жълт. Популярните tesa® Неонови бележки се предлагат във флуоресцентен розов, жълт, оранжев и зелен цвят.

Цветните tesa® Маркер Бележки помагат за бързото откриване на страница или текст в книга или вестник. Тази продуктова линия включва tesa® Неонови Маркер Бележки и tesa® Прозрачни Маркер Бележки в различни цветове и прозрачна лепяща повърхност. И на двата варианта може да се пише и лесно да се отстранят. Могат лесно да се приложат в стандартни офис органайзери.