Сигурно монтиране без гвоздеи и пирони
tesa® Монтажни ленти

Гвоздеите и пироните оставят неприятни дупки в стените и плочките. Много предмети, които са чувствителни и също така тежки, се прикрепят доста трудно ако се използват инструменти. Огледалата, например, трябва да се монтират на стената отделно, здраво и надеждно.

С новия асортимент на двойнолепящи монтажни ленти, tesa предлага професионални решения за здраво и надеждно фиксиране на тежки предмети на гладки повърхности и леки предмети на груби и неравни повърхности. Тези силни ленти, произведени по последни технологии, правят лесно монтирането на предмети. Те са удобен и лесен заместител на инструментите и интензивната работа.
tesa® Монтажна лента вътрешна предлага изключително силно задържане при вътрешно приложение. Тя е удобна едновременно и за гладки, и за леко неравни повърхности. За тежки предмети, дори и във влажни помещения, tesa® Монтажна лента за огледала(до 4 мм дебелина на огледалото) е Вашето решение.

За монтаж на предмети на груби, леко неравни повърхности като например мазилки или на камък, подходяща е UV устойчивата tesa® Монтажна лента външна, за външно приложение. А когато става на въпрос за прозрачност, например при монтаж на предмети върху стъкло, тогава Вашият избор е тънката tesa® Монтажна лента прозрачна.