Надеждна защита от насекоми
tesa® Мрежи против насекоми

Понякога дори и лятото има своите неприятни черти, като например прохладен бриз, разнасящ се през отворения прозорец и носещ мухи, комари и оси във Вашия дом. За да сте сигурни, че това няма да се случи, tesa® Мрежи против насекоми предлагат надеждна защита от насекоми на отворен прозорец. Някои от мрежите могат да предпазват и от силна слънчева светлина и любопитни очи.
Асортиментът на tesa® Мрежи против насекоми предлага алуминиеви системи, ламелни врати, и гъвкави мрежи с велкро закопчалки. Дълготрайните алуминиеви и ламелни системи предлагат продължителна защита от насекоми и включват здрави рамки, които могат да бъдат отрязани по размер за съответната врата или прозорец.

Алуминиевите и ламелни системи tesa® Мрежи против насекоми се предлагат с всички аксесоари, необходими за инсталацията. Алуминиевите системи се предлагат в цвят антрацит. Рамките са в бяло или кафяво.
Велкро системите на tesa® Мрежи против насекоми са подходящи за стандартни прозорци и врати и се монтират лесно с помощта на велкро лентата. Предлагат се в бяло и антрацит.

Също така се предлагат и други разновидносто, като tesa® Мрежи против насекоми със защита от слънцето, които не само предпазват от насекоми, но и от слънчева светлина. Алуминиевата външна страна на мрежата предлага отлична защита от блестенето и намалява топлината в стаите.