tesa залепва това, което трябва да бъде залепено
tesa® Лепила и Стикове

tesa предлага пълен асортимент от лепила за различни материали – хартия, кожа, стъкло, порцелан. Без значение от размера на мястото - tesa® предлага сигурното решение.
Лепила на стикове
tesa® Easy Stick и tesa® Stick са практични материали за офиса, бюрото и творческата дейност. Триъгълната форма на tesa® Easy Stick позволява прецизно залепване по ъгли, линии и на точки.

Бързозалепващите Stick и Easy Stick, които се отмиват със студена вода, създават удоволствие при сглобяването на фото албуми, прикрепяне на рецепти и вършене на работа.
tesa® Glue stick assortment

tesa® Glue stick assortment

Лепила
Когато имате нужда от професионална помощ за творческа дейност в дома, на изложение или за Вашите деца, обърнете се към tesa® Универсално лепило, което издържа на студ, топлина и вода или на tesa® Многофункционално лепило без разтворители, което може да се отмие със студена вода. Специалната мултифункционална капачка на бутилката позволява да се постави лепило на малки участъци и едновременно с това – на големи повърхности.

Когато времето е от значение и залепеното трябва да издържи, правилното решение е tesa® Инстантно лепило. Може да залепи за секунди малки повърхности, независимо дали са гладки или порести. От друга страна, по-големите повърхности се покриват с tesa® Лепило на спрей. Това лепило на спрей е идеалното решение за залепване на хартия, картон, кече, пяна, фолио и много други.