tesa® Tack

Новите помощници в офиса и у дома
tesa® TACK

С помощта на новия продукт tesa® TACK хартия или много леки предмети мога да се залепят на твърди повърхности и да се отстранят много бързо и без следа - независимо дали е за поставяне на бележки за напомняне, визитни картички на телефона, списък с нещата, които трябва да се свършат на монитора на компютъра. Двойно лепящите помощници са изключително тънки и прозрачни. Ето защо, те могат да се използват за всякакви цели в дома и в офиса - за бързо, сигурно и надеждно поставяне на скици на стената по време на среща, любими снимки, пощенски картички или картички за рожден ден.
tesa® TACK adhesive pads can be used repeatedly

tesa® TACK adhesive pads can be used repeatedly

tesa® TACK са лесни и удобни за използване. В сравнение с традиционните методи като пластелин, tesa® TACK могат да бъдат отстранени без да оставят замърсяване. За да избегнете ненужно „мачкане” и оформяне с ръце, tesa® TACK се поставя директно. Те са почти невидими и се отстраняват без следа от хартия и лек картон. Могат да се използват върху тиксо или стъкло за незабележим и чист вид.

Благодарение на новата технология на tesa, те могат да се отстранят от солидни основи без следи и отново да се използват. Новият tesa® TACK залепва сигурно и предмета може да бъде поставен наново на различно място.

tesa® TACK допълва асортимента от временно фиксиращи решения на tesa®. tesa® TACK е разработен специално за гъвкаво и краткотрайно прикрепяне на малки и леки предмети. Доказаната гама tesa Powerstrips®, от друга страна, се използва при средно или дългосрочно прикрепяне и притежават по-голяма сила.