02/21/07

Мрежи против насекоми tesa® Insect Stop: сигурна защита и лесно монтиране


Нов асортимент от tesa
Понякога дори и лятото има своите неприятни черти, като например не само прохладен бриз влиза във Вашия дом, но и мухи, комари и оси. За да се предпазите от това, tesa® Мрежи против насекоми предлагат надеждна защита от насекоми на отворен прозорец. Някои от мрежите могат да предпазват и от силна слънчева светлина и любопитни очи. tesa предлага нов дизайн на опаковката, по-добър асортимент и новата система за внедряване “Easy On / Easy Off” – лесно слагане и лесно отстраняване.
Packshot: tesa® Insect Stop Comfort

Packshot: tesa® Insect Stop Comfort

Разнообразен асортимент за всяка задача
Най-добрият продукт от тази нова гама е tesa® Мрежа против насекоми Комфорт. Благодарение на новата система за лесно слагане и отстраняване всичко е много лесно – мрежата се прикрепя на рамката на вратата или на прозореца чрез велкро лента, която е в опаковката на продукта. Малка четка, която също е част от продукта, помага за правилното натискане на мрежата върху велкро лентата и осигурява надеждна връзка между двете. По този начин мрежата се отрязва по размер много бързо и точно според размера с помощта на ножичка (също част от пакета). Разбира се, самозалепващата велкро лента може да се отстрани без следи по всяко време от рамката – алуминиева, PVC и повечето дървени рамки. Това прави продукта tesa® Мрежа против насекоми Комфорт уникален на пазара.

Освен tesa® Мрежа против насекоми Комфорт се предлагат:

tesa® Мрежа против насекоми Стандартна – комбинира надеждна защита и лесно прилагане.
tesa® Мрежа против насекоми Комфорт за тавански прозорец. Еластичната мрежа позволява нормално отваряне на тези прозорци и е захваната за покривната част с помощта на tesa® Powerstrips. Разбира се, и тя може да се отстрани без следа по всяко време.

tesa® Мрежа против насекоми Open/Close обаче, е специално създадена за прозорци с капандури. Инсталирането е лесно, благодарение на системата “Easy On / Easy Off” – лесно отваряне и затваряне.

tesa® Мрежа против насекоми Защита от слънцето – защита от насекоми и слънчева светлина. Външното алуминиево покритие на мрежата формира оптимален бляскав „щит”, който значително намалява топлината в стаята.

Асортиментът на tesa® Мрежи против насекоми се предлага за всички размери прозорци и врати. Мрежите са в цвят антрацит и бял.
Нов дизайн за повече яснота
С новия асортимент от мрежи, tesa не само улесвява инсталирането, но и подобрява избора от правилната мрежа на мястото на продажба. Благодарение на новия дизайн, правилната мрежа се избира от пръв поглед. Лесни за разбиране икони на гърба на опаковката подчертават главните характеристики като вид, цвят, размери. Практични илюстрации помагат за монтирането. По този начин надеждната защита от насекоми е по-лесна от всякога.